Start. Activiteiten. Jeugd&Jongeren. Diaconie. Organisatie. Onze kerk. Contact. ANBI. ANBI Diaconie.

| Kindernevendienst |  Chreche  | Dreumesdiensten |  New Generation |  Jubilate  |  Praatpaal  |  

Het Jeugdkoor 'Jubilate' te Oost-Souburg is in januari 1960 opgericht en hoort bij de Protestantse Gemeente Oost-Souburg.


De repetities van 'Jubilate' zijn niet wekelijks meer. Eén à twee keer per jaar worden kinderen uit Oost-Souburg en omstreken uitgenodigd om mee te doen aan een project, altijd in de kerstperiode en vaak rond de langste dag van het jaar.


Het jeugdkoor repeteert voor die projecten op maandagavond van 19.00 – 19.45 uur in het GuusUus, Kanaalstraat 10 te Oost-Souburg.


Voor meer informatie over en/of om je aan te melden voor het meedoen aan een project van 'Jubilate' kun je terecht bij een van de onderstaande contactpersonen.

Dirigente Ineke Wijkhuijs – v.d. Driest, tel.nr. 0118-460648, of

Secretaris Martina van Zalen – Arendse,tel.nr. 0118-463815.

Misschien tot ziens!

e-mail van de koorleider Ineke Wijkhuijs v.d. Driest   
De mensen van de leiding van de kindernevendienst in Oost-Souburg en ik nodigen ook dit jaar weer kinderen in de leeftijd van 7-12 jaar uit om mee te zingen en te spelen in het kerstjeugdkoor ‘Jubilate’. We zijn inmiddels al enkele weken bezig met het instuderen van de musical ‘Hotel Toekan’.

Deze musical gaat over Hannes. Hij woont in Bethlehem en maakt voerbakken. Als hij hoort dat er veel reizigers naar de stad komen vanwege een volkstelling bedenkt hij een plan waarmee hij veel geld kan verdienen: hij stuurt zijn vrouw en kind uit logeren zodat hij hun bedden kan verhuren. Nu heeft hij een echt hotel! Er is alleen één probleem: Betlehem heeft al een herberg. In de herberg van zijn buurman Herbert is alles perfect voor elkaar. Geen wonder dus dat veel reizigers daar naartoe gaan. Hannes doet van alles om mensen in zijn hotel te krijgen: hij koopt lekker eten, kaarsen voor op tafel en zelfs cadeaus voor zijn gasten. Maar dat helpt allemaal niks. Uiteindelijk staat zijn huis helemaal vol met spullen, zodat er geen mens meer bij kan. Als er aan het eind van de dag toch nog twee reizigers komen, laat Hannes ze in zijn schuur slapen. De volgende ochtend blijkt dat hij heel bijzonder bezoek heeft......

We voeren de musical uit op zondagavond 24 december a.s. tijdens het kinderkerstfeest in de kerk, de Open Haven op het Oranjeplein, in Oost-Souburg. Als je graag mee wil zingen en spelen kom dan op de maandagen in december naar het Guusuus, Kanaalstraat 8 in Oost-Souburg. De repetities beginnen om 19.00 u. en duren tot 19.45 u..

Ineke Wijkhuijs-v.d. Driest inekevandendriest@hotmail.com / 06-43105468Jubilate

© Protestantse gemeente Oost-Souburg