Start. Activiteiten. Jeugd&Jongeren. Diaconie. Organisatie. Onze kerk. Contact. ANBI. ANBI Diaconie.

Nieuws


Terug naar start >

Nieuws/ Rommelmarkt

 |  Kerkdiensten  |  Jaarthema | Fotoalbum |


Nieuws Rommel- en Boekenmarkt 26 mei 2018


De a.s. Rommel -Boekenmarkt die wij hopen te houden op zaterdag 26 mei a.s. zal zoals we laatste 2 jaar gewend zijn redelijk groot zijn. Voor deze Rommemarkt in mei huren wij 12 marktkramen die wij deels voor de kerk en deels in de tuin zullen opstellen. Wellicht zullen we ook gebruik maken van en deel van de Kerkzaal ,Ontmoetingsruimte en een deel van De ARK.

(Zal een beetje aan de weersgesteldheid liggen)


26 mei is een mooie datum. De eerste zaterdag na Pinksteren. Wellicht weinig concurrentie festiviteiten na het Pinkster weekend..


Zo als we gewoon zijn beschikken we weer over een brede sortering van mooie nog te gebruiken spullen en………..Boeken, platen, Cd”s en DvD’s. Te veel om te benoemen.

We hebben verrassend vel mooie (hedendaagse) boeken in de aanbieding. Trillers, Romantiek, Religie en… Nostalgische boeken ontbreken ook niet. Geschiedenis-Kook-Breipatroon-Reisboeken. Diverse Wereld Atlassen en boeken over diverse technische zaken

Antieke boeken waarin wellicht verzamelaars in geïnteresseerd zijn.


We starten om 8:45 uur en stoppen ermee om 16:00 uur

Rondom en in de kerk hopen we dan op 26 mei vele mensen te ontmoeten. U/Jullie, leden van onze Protestantse Gemeente mogen dan niet ontbreken..

Natuurlijk hopen we dat vele mensen belangstelling hebben voor de aangeboden spullen, maar ook dat veel mensen onze mooie kerk weer eens van binnen gaan zien.

(Kom gerust een kop koffie of iets anders drinken. Is ontspannend)


Voor Jong en Oud en daar tussenin. Ook voor de Kleinsten hebben we wel leuke boekjes, knuffels en spelletjes en…..mooie Dvd’s..


Kunnen we nog steeds spullen gebruiken?

Ja, Nog steeds. U belt en wij……Spreken met u af wanneer we ze komen ophalen


Jonge Verkopers/verkoopsters gevraagd

26 mei mee doen in de verkoop activiteiten!!!!!. Ervaring opdoen in het bemensen van een marktkraam voor het verkopen van spullen. Samen met een wat ervaren verkoper of verkoopster. Uit eindelijk opvolgers van degenen bij wie de jaren gaan tellen.

Dat kan zijn achter een Boeken-platen, Cd, DvD stand of een kledingstand of een stand met glaswerk, elektra. Gereedschap, meubels en ander mooie gebruiksartikelen.

Het hoeft niet een gehele dag. Kan enkele uren ’s morgens en/of in de middag.

Doe mee en geef je op bij Geertje de Voogd


Met een vriendelijke groet, namens de Rommelmarkt Cie.

Wim en Geertje de Voogd telefoon: 464214

Ko Adriaanse telefoon; 475850/ 06 39438361© Protestantse gemeente Oost-Souburg